Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de aura78 in Pui, 17 Feb 2014 | 24432 vizualizari

 

NU AI TIMP SA STAI IN BUCATARIE ? iTI PREZINT O VARIANTA ECONOMICA ,RAPIDA SI FOARTE BUNA....

 

INGREDIENTE

  • -2 pulpe intregi de pui
  • -4 cartofi mari
  • -usturoi o capatana
  • -rozmarin
  • -sare si piper
  • -jumatate de pahar de vin alb
  • -ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi ,condimenteaza-i cu sare ,piper si rosmarin proaspat daca nu ai  ,uscat, putin ulei si jumatate din cantitatea de vin. Pulpele de pui taiele in jumatate si urmeaza acelasi procediment de la cartofi .Condimenteaza totul  si adauga vinul ce a ramas .

In tava de friptura pune putin ulei de masline si pe urma pune pulpele de pui si cartofii .Deasmenea adauga usturoiul intreg ,fara sa-l cureti de coaja .

Pune tava la cuptor aproximativ o ora si jumatate la 180 de grade .Depinde de cuptor .Din cand in cand intoarce pulpele si cartofii  . Cand vezi ca puiul s-a copt ,da-i gril  2 sau 3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor