Am tot vazut postate diferite fripturi cu bere si trebuia sa prepar .
Pulpele de pui fara os se spala,depieliteaza si se sterg cu prosop absorbant.
Le-am asezonat cu baza Mirodenia ,ierburi italiene,praf de usturoi si le-am lasat putin sa se intreparunda aromele.
Intr-un vas de ceramica am pus cei 3 catei de usturoi taiati in doua,pulpele pe care le-am stropit cu ulei de masline si berea.
Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 170grade pentru 30 min.
Dupa 30 min.se scoate folia si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumeni pulpele
Garnitura de cus-cus am pregatit-o astfel:
-am pus la fiert 0,500ml. apa cu putina sare
-cand apa a dat in clocot am pus untul,iar dupa ce s-a topit untul am pus cus-cusul
-am stins focul si am lasat 10-15 min.acoperit cu un capac.
Cand s-a racit l-am amestecat bine pentru a nu ramane lipit si l-am mai pus cam 10 minute la fiert.
La servire am presarat patrunjel tocat marunt.