Pulpe de pui cacciatore

de LUK in Pui, 22 Ian 2012 | 14361 vizualizari

 

Am vazut retete de pui cacciatore la mai multi bucatarasi..imi vin acum in minte Mitinita(Adina) si Sidy..pulpele pe care le am gatit eu sunt adaptate gustului nostru dar le multumesc tuturor pentru idee.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 5-6 catei(dinti) de usturoi
  • o ceapa mai mica alba
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • o cutie de ciuperci in conserva(240gr)
  • 30ml vin alb
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • sare,piper
  • 3-4 linguri de ulei 
  • apa cat sa acopere putin pulpele
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cacciatore:

  Pentru inceput rumenim putin ceapa in  tigaia in care am pus ulei.Adaugam apoi usturoiul,amestecam de cateva ori(nu trebuie sa se arda pt ca va fi amar).Adaugam boiaua,amestecam,punem pasta de tomate si ciupercile si lasam cca 1 min sa mai stea pe foc mic amestecand mereu.Condimentam cu sare si piper.

Punem compozitia de mai sus intr-un vas pentru cuptor,aranjam pulpele,turnam vinul si apa cat sa acopere pulpele si coacem in cuptor cca 45-50min la foc mediu.Servim cu garnitura de cartofi natur sau piure si cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

10.02.2012, 11:05

vreau si eu,e tare bun

fata_morgana 1

16.05.2013, 10:50

Dada, e super, eu adaug si putin cilli !

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 11:49

super

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe in sos Bechamel