Carne cu ceapa

de amyna_03 in Pui, 22 Oct 2013 | 3048 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si apreciata de iubitul meu

 

INGREDIENTE

  • un kilogram de ceapa
  • 6 copanele
  • bulion
  • patrunjel
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne cu ceapa:

Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust

TIPS-URI

1

in loc de bulion folosesc suc de rosii de casa

2

se poate folosi orice tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa