Pulpe de pui aromate

de xana in Pui, 29 Iul 2013 | 4606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 1 lingurita de coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de lingurita ghimbir macinat
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri sos Worcester
  • 100 ml ulei
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate:

Pulpele se dezoseaza, li se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca bine. Se pun pe gratar(lasand inainte sa se scurga excesul de ulei) in jur de 4 minute pe ambele parti.  

Le-am asezat alaturi o salata.

TIPS-URI

1

Daca pulpele sunt dezosate se coc mai repede(eu nu am avut rabdare:) si le-am lasat mai mult pe gratar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

xana 1

30.07.2013, 16:03

Laura

cristeena20 1

03.08.2013, 15:27

minunat!!bravo

xana 1

03.08.2013, 17:57

multumesc Cristina

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu hrean si mustar la cuptor