Pulpe de iepure cu galuste

de trifadalia in Iepure, 31 Mai 2019 | 2119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de iepure 2 bucati
  • ulei 50 ml
  • piper1/2 lingurita
  • boia dulce 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
  • pasta de ardei- 1 lingura
  • bulion de rosii 100 ml
  • usturoi 3 catei
  • patrunjel verde - 1/2 legatura
  • Pentru galuste
  • 2 oua batute
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • ulei
  • 50 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu galuste:

Pulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la foc potrivit sub capac intorcandu-se din cand in cand de pe o parte pe alta. Cand au fost aproape gata, se pune pasta de ardei si bulion. Spre final, adăugati 3 căței de usturoi dați prin presa. După ce se stinge aragazul se adăuga si pătrunjel verde.
Pt găluște: 2 oua bătute amestecate cu faina si putina apa pana ajung de consistentă unei smantani grase. Când a fiert apa se pune sita deasupra si se trece aluatul prin ea. Când se ridica la suprafața, găluștele sunt gata. Le-am pus in strecurator, le-am limpezit cu apa rece si am picurat puțin ulei ca sa nu se lipească.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coniglio al forno -iepure la cuptor