Pulpe de iepure cu galuste

de trifadalia in Iepure, 31 Mai 2019 | 1968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de iepure 2 bucati
  • ulei 50 ml
  • piper1/2 lingurita
  • boia dulce 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
  • pasta de ardei- 1 lingura
  • bulion de rosii 100 ml
  • usturoi 3 catei
  • patrunjel verde - 1/2 legatura
  • Pentru galuste
  • 2 oua batute
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • ulei
  • 50 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu galuste:

Pulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la foc potrivit sub capac intorcandu-se din cand in cand de pe o parte pe alta. Cand au fost aproape gata, se pune pasta de ardei si bulion. Spre final, adăugati 3 căței de usturoi dați prin presa. După ce se stinge aragazul se adăuga si pătrunjel verde.
Pt găluște: 2 oua bătute amestecate cu faina si putina apa pana ajung de consistentă unei smantani grase. Când a fiert apa se pune sita deasupra si se trece aluatul prin ea. Când se ridica la suprafața, găluștele sunt gata. Le-am pus in strecurator, le-am limpezit cu apa rece si am picurat puțin ulei ca sa nu se lipească.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coniglio al forno -iepure la cuptor