Nu-i pentru cine se pregateste - este pentru cine se nimereste. Matusica mea Viorica - cea mai dulce si calda matusica mi-a dat un pui de casa. Se tot uita si schimba pungile congelate. Sa nu fie iepure - ba acesta-i puiul ...Ajunsa acasa am vrut sa prepar puiul. Nu prea am vazut eu pielea. Chiar m-am bucurat. Mi-am zis ca asa-l doresc, fara piele, fara colesterol. Cand am vazut sirea spinarii si ca avea ...4 picioare, mi-a fost clar !!! Bun si iepurasul, tot domestic, de casa.
1
Spalati si curatati iepurele cu mare atentie.
2
Curatati cartofii de coaja. Eu am avut niste cartofi mai mici.
3
Iepurele are o carne mai uscata, usor fada. Pentru a-i da savoare se foloseste unt, untura si /sau putina afumatura.
4
Untul trebuie folosit la prajire impreuna cu ulei pentru ca altfel se arde foarte usor.
5
Serviti iepurasul cu cartofi insotit de salata preferata si bineinteles cu un pahar cu vin rosu sau roze.