Va recomand o reteta usoara cu un gust deosebit; nu stiti ce mancati!!
Pulpele curatate, spalate, le dam intr-un clocot in apa cu sare (5 minute), le scoatem, le lasam sa se scurga, scoatem pielea de pe fiecare, condimentam din belsug, apoi imbracam pulpa in frunze de leurda, peste leurda felii de bacon prinse cu scobitori. Le punem intr-o tava acoperita si lasam la cuptor 20-25 minute. In acest timp cartofii curatati, spalati, taiati rondele, condimentati cu sare, piper, boia, amestecam cu ulei, ii punem intr-o tava cu 1 pahar cu apa si lasam la cuptor acoperiti 30 minute
Pentru sos amestecam smantana cu lapte, caperele taiate, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper.
Servim pe farfurie pulpa, alaturi cartofii si salata stropita cu ulei de masline si otet balsamic iar sosul peste cartofi
1
sosul nu trebuie sa fie prea subtire dar nici gros
2
laptele de cocos poate fi inlocuit cu orice lapte
3
pentru a-si elimina gustul,caperele se recomanda a fi taiate