Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 72636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe
  • 2 borcanele ciuperci intregi in saramura
  • 6 cartofi mari roz
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 300 g kaizer
  • cimbru
  • o cescuta supa de pui
  • cativa catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor:

Se spala si se usuca pulpele. Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Ciupercile se scurg si se clatesc cu apa rece. Se asaza cartofii intr-o tava unsa cu ulei, se pun ciupercutele, kaizerul taiat marunt si pulpele. Se presara cu sare, piper si cimbru, se toarna supa de legume in care s-au adaugat cateii de usturoi zdrobiti, se acopera cu folie de aluminiu si se introduc in cuptor pentru 35-40 minute. Dupa acest timp se inlatura folia si se mai lasa 10-15 minute sa se rumeneasca usor.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]