Piept de pui cu smantana si fasole verde

de reisnaor_2006 in Pui, 17 Iun 2014 | 4902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 800 de gr de fasole verde
  • 2 linguri mari de smantana
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • putina faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si fasole verde:

Pieptul de pui se taie cubulete se sareaza si se pipereaza .Ceapa o taiem si o calim in 2 lg de ulei.Adaugam pieptul de pui,2 cani de apa si lasam sa dea in clocot.Adaugam fasolea verde si lasam la fiert.Cand pieptul de pui a fiert si fasolea,potrivim de sare si piper si  adaugam cele 2 lg de smantana amestecate cu putina faina si mai dam in clocot o data.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana