Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura

de Mitinita in Pui, 30 Aug 2013 | 7829 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios,cu o aroma placuta.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 4 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi,pisati
  • 1 lingurita de mustar Dijon
  • 1 kg de cartofi noi
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura:

Amestecam otetul balsamic, uleiul,usturoiul,mustarul,sarea si piperul. Adaugam pulpele si lasam la frigider 2 ore.

Spalam cartofii si ii lasam deoparte.

Dupa ce au trecut cele doua ore, punem pulpele de pui intr-o tava. In aceeasi tava puteti pune si cartofii sau folositi o alta tava.

Dam tava la cuptor cam 45 de minute. Dupa ce s-au rumenit pe o parte,intoarcem si pe cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de rosii aromat