Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi

de mamaieelena in Curcan, 17 Sep 2011 | 6633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. pulpa superioara
  • sare,piper,cimbru
  • ulei 2 linguri
  • 4 cartofi potriviti aproximativ 800 gr.
  • 1 smochina neagra proaspata
  • hrean si pasta de cili
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi:

Carnea se trece printr-un jet de apa se tamponeaza cu hartie prosop apoi se condimentaza si se asaza in vas (eu am folosit vasul de ceramica din care apoi am scos intr-o cratita pentru ca s-a strans friptura la cuptor si asa a avut loc in frigider)cartofii curatati si taiati cuburi mai mari sarati ;deasemeni am adaugat uleiul si un pahar cu apa adica 100 ml.

Cuptorul fiind incins la 180 grade am lasat friptura acolo 45 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:22

multumesc gina

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:52

Mamaieelena arata senzational
N-am asociat niciodata smochina cu friptura. Se obisnuieste ?

diaconta 1

02.10.2011, 22:54

sigur a fost tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan parizian