Spalam carnea si o taiem felii potrivite. Ungem feliile cu ulei.
Usturoiul se curata de coaja si se taie rondele.
Intr-un castron de plastic preparam marinata: amestecam sosul de soia cu boabele de mustar si de piper.
Adaugam sare si piper dupa gust, foile de dafin, usturoiul taiat rondele iar la final un pahar mare de vin rosu de casa (300 ml).
Adaugam carnea in castron, amestecam bine si dam castronul (acoperit!) la rece pana a doua zi.
Asezam a doua zi feliile marinate intr-o tava, turnam marinata (sosul in care am tinut peste noapte carnea) deasupra, mai adaugam daca consideram necesar putin ulei, asezam bucati de carnati proaspeti peste carnea din tava, acoperim cu staniol si dam tava la cuptor pentru 90 minute la temperatura medie.
La jumatatea timpului de preparare indepartam staniolul pentru a lasa carnea sa se rumeneasca.
Pofta buna!