Pulpa de vitel cu legume la cuptor

de adasev12 in Vita, 6 Feb 2011 | 9807 vizualizari

 

cred ca nu am postat nici o reteta cu carne de vita...de fapt nici nus tiu prea multe...am combinat aici ceva...

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vitel
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 fir telina
  • 1/2 ceapa
  • o rosie
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de vin
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 2 lg bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel cu legume la cuptor:

carnea am portionat-o  si am prajit-o putin in ulei de masline.

legumele le-am taiat: morcovii rondele, cartofii in doua, ceapa feliute, telina cubulete, rosia bucati mai grosute. am uns cu ulei o tava, am asezat legumele in ea si carnea am pus-o deasupra. am pus foile de dafin. bulionul l-am amestecat cu o cana de apa, sare si piper si am turnat in tava peste carne. am dat la cuptorul incins la 220 pt 40 min, apoi am presarat o canita de vin si am mai lasat vreo 20 min la foc mai mic, la 180 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume şi hrean