Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

de CramaHaiducilor in Rata, 18 Oct 2012 | 7522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de rata
  • unt
  • dovlecei
  • ciuperci
  • rosii
  • mere
  • smantana dulce
  • tarhon
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ratoi cu legume haiducesti:

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile .

Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si ridiche alba taiate fidea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ratoi cu legume haiducesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza in vas roman