Am pregatit zilele trecute o bucata de pulpa de porc la Crock-pot, care a iesit delicioasa, frageda si extrem de aromata. Initial am vrut sa o pun la cuptor, de aceea am si condimentat-o in avans, insa ulterior m-am razgandit deoarece nu aveam timp de vegheat cuptorul si oricum stiam ca va iesi mult mai frageda la Crock-Pot
Amestecam toate condimentele cu uleiul. Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.
In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia joasa. Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade. Am lasat aparatul sa se incalzeasca.
Cand aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.
Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea. Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.
Asezam in vas 2 masuri de orez brun. Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.
Cand orezul a absorbit toata apa aparatul, se va opri singur iar orezul va fi perfect. Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.
1
puteti pregati un sos in lichidul ramas in vas daca nu sunteti la dieta