Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

de katty in Slow Cooker, 18 Feb 2021 | 3303 vizualizari

 

Am pregatit zilele trecute o bucata de pulpa de porc la Crock-pot, care a iesit delicioasa, frageda si extrem de aromata. Initial am vrut sa o pun la cuptor, de aceea am si condimentat-o in avans, insa ulterior m-am razgandit deoarece nu aveam timp de vegheat cuptorul si oricum stiam ca va iesi mult mai frageda la Crock-Pot

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa(1kg)
  • condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi)
  • 1 lingura ulei
  • boia dulce
  • 2 masuri orez brun
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun:

Amestecam toate condimentele cu uleiul. Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.

In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia  joasa. Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade. Am lasat aparatul sa se incalzeasca.

Cand aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.

Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea. Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.

Asezam in vas 2 masuri de orez brun. Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.

Cand orezul a absorbit toata apa aparatul, se va opri singur iar orezul va fi perfect. Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.

TIPS-URI

1

puteti pregati un sos in lichidul ramas in vas daca nu sunteti la dieta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere