Pulpa de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 27 Feb 2014 | 4038 vizualizari

 

multumesc dana cristea pentru reteta eu am modificato putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 50 ml vin
  • 2 pahare apa
  • 3 rosii din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea, piperul, cimbrul, rozmarin, uleiul si rosiile tocate. Adaugam carnea in sos si acoperim cu o folie alimentara. Dam la frigider cca 1 ora. Asezam carnea in tava unsa cu ulei. Adaugam sosul deasupra si apa cat sa acopere carnea. Dam la cuptorul incalzit cca 1 ora Inainte cu cca 5 min sa fie gata carnea adaugam vinul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor - 300 !