Pulpa de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 27 Feb 2014 | 3823 vizualizari

 

multumesc dana cristea pentru reteta eu am modificato putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 50 ml vin
  • 2 pahare apa
  • 3 rosii din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea, piperul, cimbrul, rozmarin, uleiul si rosiile tocate. Adaugam carnea in sos si acoperim cu o folie alimentara. Dam la frigider cca 1 ora. Asezam carnea in tava unsa cu ulei. Adaugam sosul deasupra si apa cat sa acopere carnea. Dam la cuptorul incalzit cca 1 ora Inainte cu cca 5 min sa fie gata carnea adaugam vinul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu garnitura de mazare