Pulpa de porc in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mai 2011 | 3246 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

01.05.2011, 20:25

Si cat se lasa?

Lau 1

01.05.2011, 20:44

gaby am corectat

Mitinita 1

01.05.2011, 20:44

Rocsi 1

01.05.2011, 20:48

iau o bucatica

mihaelaM 1

01.05.2011, 20:50

a ajuns mierosul pana la mine vreauuuuu

La Ancuta 1

01.05.2011, 20:58

alldaycooking 1

01.05.2011, 21:30

Lau 1

01.05.2011, 21:39

miti

Lau 1

01.05.2011, 21:40

rocsi

Lau 1

01.05.2011, 21:40

mihaela

Lau 1

01.05.2011, 21:40

anca

Lau 1

01.05.2011, 21:40

allda

kamy 1

01.05.2011, 21:47

Lau 1

01.05.2011, 22:03

kamy

lacrimioara 1

01.05.2011, 23:59

Bucataras Medi 1

02.05.2011, 07:14

mmm............ce buna..................

MotanLaOale 1

02.05.2011, 08:42

bun bun

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:20

f buna si arata bine

Cris2711 1

02.05.2011, 20:32

ce fascinatie

adry88 1

06.05.2011, 11:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu couscous