Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie

de vero_closca in Porc, 2 Iun 2010 | 4412 vizualizari

 

este o reteta usora si fara prea multe grasimi...

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie:

se spala si se usuca cu un servet carnea,se taie cubulete mai mici ,se condimenteaza cu sare,piper si chilli si se pune intr-o tigaie teflonata sa se friga fara a adauga ulei.

se rumenesc cubuletele de carne,apoi se scot intr-o farfurie,se amesteca cu patrunjelul tocat nu prea fin,se stropeste cu suc de lamaie dupa gust si se serveste.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc