Pulpa de porc cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2019 | 1844 vizualizari

 

 
 "Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa sau supa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda:

Carnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul.

Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tocam verdeata si adaugam in tava.

Vinul il amestecam cu apa si mustarul, turnam peste carne si dam tava la cuptoru pana ce scade lichidul si carnea s-a rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi