Pulpa de miel se spala , se sterge , se freaca pe ambele parti cu jumatatea de lamaie apoi se unge cu ulei de masline. Urmeaza sarea, piperul, un praf de curry si ierburile:rozmarin, salvie si menta. Astfel imbracata pulpa se aseaza in vasul (eu am pus in vas de sticla termorezistent, cu capac) in care se pun 200 ml. apa, 3 catei de usturoi si foaia de dafin. Am dat la cuptor la foc tare timp de 2 ore. Oricum, se verifica si se si intoarce pulpa.
Dupa ce pulpa este gata, in sosul ramas se adauga apa cu vin. Cartofii se taie in bucati mari, se sareaza, pipereaza si se amesteca bine cu ulei de masline.La sfarsit se presara busuioc si lemongrass. Se aseaza in tava si printre ei se pune un ustroi verde. Am lasat la cuptor 50 de minute. Insa depinde de cuptor si de cat de rumeniti vrem sa fie. La sfarsit i-am lasat putin fara capac, pt. a se rumeni frumos.