Chiftele din carne de miel

de Rahela Velicu in Oaie, 17 Mai 2021 | 3956 vizualizari

 

Retete pascale

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel
  • 2 cepe medii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de miel:

Mai intai taiem cubulete carnea de miel si o tocam la masina de tocat sau in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul verde.

Adaugam sare, piper si oregano si amestecam.

Formam chiftele mai mari ( se vor restrange foarte mult in timpul gatirii) de forma micilor si le punem intr-un vas de yenna. Nu este nevoie sa mai adaugam ulei caci isi vor lasa multa grasime acestea. Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade si le lasam 35-40 de minute sau pana cand se rumenesc frumos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac