Ca tot este de actualitate si alde Daea promoveaza oaia care face miei....am zis sa scot de la sertar pulpa de la mielul de asta primavara, deja incepuse sa se plictiseasca printre porcine in lada frigiderului......
Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete pana a doua zi.
A doua zi, am crestat din loc in loc pulpa, apoi am masat-o cu sare boia si piper, iar in crestaturi am bagat cate un catel de usturoi. Pentru ca pulpa era un pic mai maricica decat micutul meu crock, am taiat-o pe din doua sa poata sa stea confortabil in oala slow cooker Crock-Pot 2.4 l.
Am asezat bucatile de pulpa si apoi am pus peste cca 50- ml ulei de masline, am acoperit cu capac si apoi am bagat crock-ul in priza, am setat functia high si mi-am vazut de treaba, dupa vreo 3 ore, cand mi-am amintit de pulpa de miel, am oprit aparatul si am savurat o delicioasa friptura de miel, carnea se taia cu furculita iar gustul este unul de te lingi pe degete. Sustinem OAIA lui DAEA, care face mielul......asta ca sa ne mai si amuzam.....:)))))))