Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 26 Oct 2017 | 7751 vizualizari

COMENTARII (25)

Bunica 1

26.10.2017, 17:48

Buna o fi!

MotanLaOale 1

26.10.2017, 18:07

buna buna

Auras12 1

26.10.2017, 18:17

Ce bine arata pulpa!

RuxyRux 1

26.10.2017, 19:01

Ori te pricepi ori nu! Arata grozav Clemisoara mea!

Rocsi 1

26.10.2017, 19:06

Rahela Velicu 1

26.10.2017, 19:37

RODIMUR 1

26.10.2017, 19:45

Da, îmi place mult pulpa de miel, dar mănânc singură...!

vasimur 1

26.10.2017, 20:10

Constelatialeu 1

26.10.2017, 20:14

Multumesc, dragutilor !

Constelatialeu 1

26.10.2017, 20:15

Ruxy, nu ma pricep, eu doar ma joc...

Constelatialeu 1

26.10.2017, 20:15

Rodica si eu tot singura mananc.....

Merisor 1

26.10.2017, 20:30

Ce apetisant arată!

cristinutanicolita 1

26.10.2017, 20:41

Bune!

Adi 1

26.10.2017, 21:14

Foarte buna!

oanapl 1

26.10.2017, 22:31

Ce bunătate!

kytz 1

27.10.2017, 08:13

mena29 1

27.10.2017, 09:43

O da, am făcut și eu și culmea, mi-a plăcut mult, asta în condițiile în care eu nu sunt fan carne de miel sau de oaie. Gătită la Crock-Pot este bună.

anca_rm 1

27.10.2017, 10:08

mai ai , vin si eu la o portie .Ador carnea de miel si se face aa buna la Crock-Pot

xana 1

27.10.2017, 18:17

Super buna!

dantes 1

28.10.2017, 06:52

Buna!

Bucataras Diana 1

28.10.2017, 15:00

Yammy, vreau si eu o portie mica mica

Catalina L 1

29.10.2017, 10:17

extra buna, o vreau toata

madi_marin 1

29.10.2017, 18:42

bine ai facut, ca tocmai mi-ai adus aminte ca mai am si eu o pulpa de miel prin congelator!

mirela0911 1

29.10.2017, 20:53

De aici servesc si eu un pic!

Rahela Velicu 1

30.10.2017, 08:22

Buna, buna!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot