Pulpa de miel la cuptor cu afumatura

de MotanLaOale in Oaie, 3 Mai 2016 | 3865 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.05.2016, 21:26

Fain ti-a iesit!

Satisfyyourcravings 1

03.05.2016, 21:26

Super reteta!

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 21:27

O mancare super gustoasa!

Andra_Constantinescu 1

03.05.2016, 21:33

Arata tare bine!

Merisor 1

03.05.2016, 21:35

Ce bine arata! ;-bd

Bya Ralu 1

03.05.2016, 21:43

diaconta 1

03.05.2016, 21:46

Boierie la tine Motanel

MotanLaOale 1

03.05.2016, 21:55

Multumesc

sebirizescu 1

03.05.2016, 22:30

Zamfira 1

03.05.2016, 23:07

MotanLaOale 1

04.05.2016, 00:00

Multumesc

-Marius- 1

04.05.2016, 08:03

mirela0911 1

04.05.2016, 08:17

Bunătate!

MotanLaOale 1

04.05.2016, 08:33

Multumesc

simona72 1

04.05.2016, 08:44

Si eu m-am inspirat de la Alex, am facut cu menta friptura de ied...

MotanLaOale 1

04.05.2016, 13:53

marcela1979 1

04.05.2016, 13:54

foarte buna

mihaelar63 1

04.05.2016, 18:47

Vin la mielul tau Adica dau eu vinul

MotanLaOale 1

04.05.2016, 20:13

Multumesc

Catalina L 1

11.05.2016, 17:55

delicioasa

MotanLaOale 1

11.05.2016, 19:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel