Pulpa de miel cu verdeturi

de Panacris in Oaie, 8 Iun 2012 | 3408 vizualizari

 

O friptura delicioasa, savurata in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel 1 bucata,
  • ceapa verde e fire,
  • usturoi verde 1 capatana,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, oregano, busuioc,
  • mustar cu seminte 100 g.,
  • ulei de masline,
  • vin al demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu verdeturi:

Mustarul se amesteca cu sare, piper, boia, rozmarin, oregano, busuioc, ulei de masline. Cu aceasta compozitie, se maseaza pulpa de miel, curatata si cresatata intre timp.

Vasul roman se pregateste, conform instructiunilor, si anume se scufunda in apa rece cca. 20 de minute. Pulpa de miel se aseaza in vas, se presara ceapa si usturoiul tocat marunt. Se adauga vinul, se completeaza cu apa si se coace la cuptor cca. 45 de minute la foc potrivit.

Friptura se serveste fierbinte sau rece, cu garnitura de cartofi natur, orez sau cus/cus, acompaniata de salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

08.06.2012, 20:00

Iri, am avut 2 mieluti la paste, unul l/am mancat atunci si celalat l/am pus la pastrare. Acum i/a venit randul

diaconta 1

08.06.2012, 20:38

cu siguranta a fost foarte buna

cocolina 1

10.06.2012, 11:55

cred ca e super bun si delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel