Pulpa de miel cu verdeturi

de Panacris in Oaie, 8 Iun 2012 | 3516 vizualizari

 

O friptura delicioasa, savurata in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel 1 bucata,
  • ceapa verde e fire,
  • usturoi verde 1 capatana,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, oregano, busuioc,
  • mustar cu seminte 100 g.,
  • ulei de masline,
  • vin al demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu verdeturi:

Mustarul se amesteca cu sare, piper, boia, rozmarin, oregano, busuioc, ulei de masline. Cu aceasta compozitie, se maseaza pulpa de miel, curatata si cresatata intre timp.

Vasul roman se pregateste, conform instructiunilor, si anume se scufunda in apa rece cca. 20 de minute. Pulpa de miel se aseaza in vas, se presara ceapa si usturoiul tocat marunt. Se adauga vinul, se completeaza cu apa si se coace la cuptor cca. 45 de minute la foc potrivit.

Friptura se serveste fierbinte sau rece, cu garnitura de cartofi natur, orez sau cus/cus, acompaniata de salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

08.06.2012, 20:00

Iri, am avut 2 mieluti la paste, unul l/am mancat atunci si celalat l/am pus la pastrare. Acum i/a venit randul

diaconta 1

08.06.2012, 20:38

cu siguranta a fost foarte buna

cocolina 1

10.06.2012, 11:55

cred ca e super bun si delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ied