Pulpita de miel rozalie si frageda asteapta sa o pun la cuptor . Bineinteles ca in cautare de noi idei mi-am pus ochii pe plicul cu oregano turcesc de la Delikat . Am consultat cateva retete turcesti si mi-am zis : cu oregano sa fie !!!!
POFTA BUNA !!!!!
1
Am folosit oregano uscat turcesc de origine garantata , 100% natural de la Delikat.
2
Oreganu uscat are o aroma placuta si puternica care ajuta la marinarea carnii de miel , pui , peste . Oregano proaspata da nota de prospetime la tusa finala a preparatului .
3
Boia iute spaniola dela Delikat a dat gustul picant carnii de miel .
4
Lamaia a ajuta la fragezirea carnii prin marinare .
5
Gustai din carne spre sfarsitul prepararii si sarati/ condimentati daca mai este nevoie .
6
Nu uitati salata preferata de cruditati si un pahar de vin bun . Noi am avut salata de varza verde si un vin rosu cu buchet bogat si usor sifonat din productia unui prieten . Perfect pentru o masa cu prieteni dragi !!!!!!