Pulpa de curcan umpluta cu legume

de Bunica in Curcan, 6 Ian 2014 | 3795 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

06.01.2014, 15:56

buna buna

anca_rm 1

06.01.2014, 15:59

miami, buna tare

simona72 1

06.01.2014, 15:59

Imi place mult pulpa de curcan, iar umpluta asa e si mai buna!!

Ina 1

06.01.2014, 16:04

Buna!
P.S. E pentru dieta lui Gusti? )

Bunica 1

06.01.2014, 16:06

Mie mi-a placut foarte mult,dar stii Simona ,ca gusturile nu se discuta!

Alexandra Burz 1

06.01.2014, 16:11

Constelatialeu 1

06.01.2014, 16:16

Ce smechera e Buni,cica dietetic si tot n-a lasat-o sufletul sa nu faca si ceva greu,sa cada nu sa pice...

laura_n 1

06.01.2014, 16:22

bvoo, Buni pfff...ce mai carcoteste lumea pe acilea )

simona72 1

06.01.2014, 16:25

Carcoteala mare

Bunica 1

06.01.2014, 16:38

Eu suport carcotelile ))))

deyutzky 1

06.01.2014, 17:02

babi5 1

06.01.2014, 18:04

Merisor 1

06.01.2014, 18:31

E foarte buna si chiar merge la dieta carnea de curcan nu are grasimi, ce tot zic fetele astea pe aici?

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 18:55

grozava pulpa

Rocsi 1

06.01.2014, 19:35

O bunatate

diaconta 1

07.01.2014, 09:54

O idee delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan