Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

de Sidy in Curcan, 14 Feb 2012 | 5639 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

14.02.2012, 08:13

buna buna

Dana Cristea - pusikmea 1

14.02.2012, 08:15

Cred ca-i delicioasa!

mihaelar63 1

14.02.2012, 08:23

Minunat preparat

gaby_gabytza 1

14.02.2012, 09:05

diaconta 1

14.02.2012, 10:10

minunata
frumoasa sectiunea

kukibella 1

14.02.2012, 10:21

deyutzky 1

14.02.2012, 10:25

ce bine arata

Rocsi 1

14.02.2012, 10:50

sosesc la masa!!

Mihaela11_jo 1

14.02.2012, 11:28

Ce frumos s-a rumenit!!!!!!!

ionela2682 1

14.02.2012, 11:37

Lau 1

14.02.2012, 13:51

gustoasa

Bunica 1

14.02.2012, 15:05

Wow, cata savoare !

iry-gabriela 1

14.02.2012, 21:11

wauuuu...mananci din priviri

mirela0911 1

14.02.2012, 22:57

Ce masa copioasa!

horia 1

16.02.2012, 11:37

wowwww ce preparat,ce prezentare,ce pofta mi-ai facut....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta