Pulpa de curcan marinata,la cuptor

de Bucataras Medi in Curcan, 3 Sep 2011 | 30505 vizualizari

COMENTARII (64)

Bucataras Medi 1

04.09.2011, 13:25

Miha nu vreau sa vii cu Gaby mi-ai promis ca vii cu Gusti

gaby_duceag 1

04.09.2011, 13:26


looool))))
bine, mai, ti-l trimitem pe Gusti singur )) ca nu de noi iti e de fapt))))))

Miha 1

04.09.2011, 13:28

N-ai vazut ca Gusti e fudul?

gaby_duceag 1

04.09.2011, 13:31


Da, Medi declaratii in sus,in jos, si el o da cu simpatia
reduce la zero sentimentele femeii ))))

Bucataras Medi 1

04.09.2011, 13:40

ete ,ca doar vrei sa spuna tot aici,imi spune mie in particular si numi-a redus nimic ,ba din contra

Mitinita 1

04.09.2011, 14:29

ce bine se mananca pe aici si ce invitati faini ai hop si eu la masa

diaconta 1

04.09.2011, 15:02

Miti nu se mananca ca nu ne da si invitatii aia de-i asteapta nu vin dar vin aia ....neinvitati,adica noi

horia 1

04.09.2011, 17:06

gustos,sanatos,aspect ireprosabil !

horia 1

04.09.2011, 17:06

felicitari !

mena29 1

04.09.2011, 22:29

Mai ai ,ca vreau si io

RuxyRux 1

05.09.2011, 12:19

Sa-ti mai spun cat de mult imi place cum gatesti Medi? Hai ca iti mai spun...minunat!!!!

adry88 1

05.09.2011, 16:42

foarte foarte bun

divainbucatarie 1

06.09.2011, 17:22

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:36

Deosebit de apetisanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de curcan si sos de ciuperci cu pilaf si piure