Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

de Bucataras Medi in Curcan, 6 Feb 2012 | 4874 vizualizari

COMENTARII (70)

diaconta 1

06.02.2012, 20:49

pai ce are avatarul?

Bucataras Medi 1

06.02.2012, 20:51

pai ai nevoie de rochie de seara ,pantofi cu toc cui,margele,palarie etc etc

diaconta 1

06.02.2012, 20:57

N-AM DE-ALEA'N PUII MEI

Ubulika 1

06.02.2012, 21:18

bunaciuneeee

Bucataras Medi 1

06.02.2012, 21:25

da de care -n curca mea ai

Bucataras Medi 1

06.02.2012, 21:26

Ubulika,multumesc!

iry-gabriela 1

06.02.2012, 21:39

bun

Bucataras Medi 1

06.02.2012, 21:42

pup Iri!

mirela0911 1

06.02.2012, 22:43

Ce minunatii faci!

jolygina 1

06.02.2012, 22:55

ooo da delicioasa

Lorra 1

06.02.2012, 23:36

papa bun

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:28

ce bine arata

Bucataras Medi 1

07.02.2012, 19:28

Multumesc si pup,Mirela!

Bucataras Medi 1

07.02.2012, 19:28

Ma bucur ca iti place ,Gina.Pup!

Bucataras Medi 1

07.02.2012, 19:29

bun,bun Laura!

Bucataras Medi 1

07.02.2012, 19:29

Multumesc,Gabytza!

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:48

bun bun

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 11:03

arata minunat

Panacris 1

01.03.2014, 10:49

babi5 1

27.11.2014, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tava