Pulpă de curcan cu cartofi noi la cuptor ~ 300~

de diaconta in Curcan, 27 Mai 2012 | 9409 vizualizari

COMENTARII (95)

diaconta 1

27.05.2012, 19:20

Vladimir,mai ales comentate ca pe noi ne cam mananca limba

Bucataras Medi 1

27.05.2012, 19:28

azizule sunt in tren,trec sa te iau si apoi o pornim catre Dia>

RuxyRux 1

27.05.2012, 19:55

Felicitari Diuta...300 de retete toate minunate ca tine bucatareasa draga!

Lau 1

27.05.2012, 19:57

super arata

Lau 1

27.05.2012, 19:57

la cat mai multe retete

Ina 1

27.05.2012, 19:58

Felicitari, draga mea! La cat mai multe pulpe delicioase si cat mai multe hohote de ras aici, cu noi

diaconta 1

27.05.2012, 20:01

Ina cum nu facusem demult pulpe,am venit acuma cu una babana de tot
sper ca-mi veti tine isonul la prostioare

diaconta 1

27.05.2012, 20:02

Lau multumesc mult

diaconta 1

27.05.2012, 20:03

Ruxy,ma faci sa rosesc mai mult ma joc de-a bucataritu'
.Mii de pupici de la mine intotdeauna ai o vorba frumoasa de spus

ela 1

27.05.2012, 20:14

la cat mai multe retete ...ce introducere elaborioasa ai facut,dom'le

diaconta 1

27.05.2012, 20:16

Ela,iar am avut chef de povestit
multumesc

aziz 1

27.05.2012, 20:18

stii pulpa asta la cat de dolofana e n-are pic de celulita

Rocsi 1

27.05.2012, 20:18

FElicitari si la cat mai multe retete senzationale asa cum ne-ai obisnuit!!! Iar aceasta reteta este apetisanta

diaconta 1

27.05.2012, 20:19

Azizule,o fi fugarit cineva curcanul asta

diaconta 1

27.05.2012, 20:20

Rocsicuta multumesc,esti o scumpa

aziz 1

27.05.2012, 20:23

asta mergea la sala cu siguranta si la masaj

diaconta 1

27.05.2012, 20:30

cred ca era mai intretinut ca noi,dar ce folos,tot in farfurie a ajuns

Mitinita 1

27.05.2012, 20:35

la cat mai multe

gaby_duceag 1

27.05.2012, 20:42

Cred ca deja stii, ca fara tine bucataras.ro n-ar mai fi la fel .
Un pilon de baza atat pentru domeniul culinar cat si pentru atmosfera site-ului.

diaconta 1

27.05.2012, 20:42

Miti
acuma cate-or fi.....

diaconta 1

27.05.2012, 20:47

Gaby,pentru atmosfera ma declar "vinovata" asa ca aveti grija cum va comportati cu mine,sa nu se darame sandramaua sa ramana cooku' gol
hai te pup nebuno,ca tu esti responsabila de prezenta mea aici

Bucataras Medi 1

27.05.2012, 21:03

Dupa cum am vazut la doamna Maria,sunt la moda morcoveii astia,mini-carote@moda am facut-o io mai Doamana Diachiar daca lu' gaby nu-i place asta moda

Cris2711 1

27.05.2012, 21:05

felicitari si pupici Dia scumpa,la cat mai multe

diaconta 1

27.05.2012, 21:07

Medi,api oare nu-i plac morcovii astia din pricina ca's asa mititei,ori vrea numa' sa fie pricinoasa?

diaconta 1

27.05.2012, 21:08

Cris ,iubita ce dor imi era de tine
multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu sos de rosii