Pui shanghai in crusta de chips

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2014 | 4858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 punga de chipsuri de cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai in crusta de chips:

Se spala carnea de pui si se taie fasii. Se sareaza dupa preferinta, se adauga piper sau condimente. Se bat ouale, se adauga sare, faina, cat sa se formeze un aluat ca de clatite.

Se maruntesc chipsurile cat mai marunt, cu pistilul de usturoi. Fasiile de carne se introduc in ou, iar apoi in chipsuri. 

Se pun la prajit pe ambele parti pana se rumenesc.

Se servesc cu piure de cartofi sau cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai in crusta de chips" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]