Pui shanghai in crusta de chips

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2014 | 4514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 punga de chipsuri de cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai in crusta de chips:

Se spala carnea de pui si se taie fasii. Se sareaza dupa preferinta, se adauga piper sau condimente. Se bat ouale, se adauga sare, faina, cat sa se formeze un aluat ca de clatite.

Se maruntesc chipsurile cat mai marunt, cu pistilul de usturoi. Fasiile de carne se introduc in ou, iar apoi in chipsuri. 

Se pun la prajit pe ambele parti pana se rumenesc.

Se servesc cu piure de cartofi sau cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai in crusta de chips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

20.11.2014, 14:17

babi5 1

20.11.2014, 18:09

mihaelar63 1

22.11.2014, 13:50

Super, asa crocant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai