Pui Shanghai

de Lau in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 6867 vizualizari

 

inspirata de la licuta,numai ca eu le-am rumenit cam tare

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • curry
  • 50 ml apa minerala
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 200 g fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

se taie  pieptul de pui suvite cat degetul

se maruntesc fulgii de porumb

se face o compozitie din apa,oua,curry,sare,piper,boia de ardei,faina

se ia cate o suvita si se trece prin compozitia de ou dupa care se trece prin porumbul maruntit

se prajesc in uleiul incins la foc potrivit

TIPS-URI

1

eu am uitat sa pun mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui