Placinte integrale cu branza si marar

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 11423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina integrala
  • 350 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 50gr unt, topit
  • 1 ou
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • Pentru umplutura
  • urda
  • cas
  • sare
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte integrale cu branza si marar:

Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit.

Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou. Framanata aluatul pana cand devine omogen. Lasa-l la crescut 1 ora, la temperatura camerei.

Pentru umplutura, amesteca dupa gust, urda, cas, sare si marar.

Dupa ce aluatul a crescut taie din el bucati cat de mari vrei. Intinde fiecare bucata de aluat pe o suprafata unsa cu ulei. Pune umplutura in centru, acopera cu aluat, apasand marginile. Intinde apoi bucata de aluat umpluta cu facaletul. Incinge cate putin ulei intr-o tigaie si prajeste placintele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte integrale cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiropita