Pui manastiresc by Radu Anton Roman

de ianculubita in Pui, 21 Sep 2011 | 13876 vizualizari

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

21.09.2011, 16:50

vreau si eu putin

La Ancuta 1

21.09.2011, 16:53

ce bine arata

diaconta 1

21.09.2011, 17:39

ce apetisant arata mancarea
dar ce pozitie interesanta are puiul inainte de a fi pregatit ce-i pasa ca noi poftim la mancare

gaby_duceag 1

21.09.2011, 17:50

diaaaa)))))))))))))))))))esti beton fato))))))

mirela0911 1

21.09.2011, 18:37

cred ca e delicioasa mancarea

Rocsi 1

21.09.2011, 19:52

arata senzational..daca as fi mai aproape te-as vizita sa gust din acest pui

Angelina_Elena 1

21.09.2011, 19:56

arata foarte bine si cred ca este foarte buna mancarica

ianculubita 1

21.09.2011, 20:20

Vai Diaconta,am inceput sa rad tare
crede-ma fara vreo aluzie

gaby_gabytza 1

21.09.2011, 20:30

foarte bun

adry88 1

21.09.2011, 21:14

arata bn si bun

MotanLaOale 1

22.09.2011, 08:04

bun bun

alinutzika 1

22.09.2011, 13:52

un deliciu

LUK 1

22.09.2011, 16:49

gustos rau

jolygina 1

22.09.2011, 19:06

foarte bine arata

Sidy 1

23.09.2011, 07:51

E...BUN...rau de tot Lulu... L-am testat si eu si ne-a placut mult de tot linga putina mamaliguta...

artanu 1

23.09.2011, 08:48

Felicitari, este foarte bun, si daca langa blidul cu pui mai pui o carafa de Muscat Otonel, burta ta poate sa iti multumeasca pe vecie . Asa sa fie !

DIANA B 1

23.09.2011, 09:25

Acestui pui , ii pasa fix in tartita de ce i se va intampla
Bunaciune , fara indoiala ... am si vizualizat reteta

mamaieelena 1

23.09.2011, 10:10

bun o sa incerc si eu reteta

lia maria 1

23.09.2011, 11:34

ce bunatate

onutta21 1

23.09.2011, 14:13

Au doamne ce bine arata ........ o sa il incerc si eu ....trebuie neaparat

novembber 1

23.09.2011, 18:07

Foarte bine arata! O sa incerc si eu, dar in loc de conserva de ciuperci o sa pun crude, imi plac mai mult.

tiby 1

25.09.2011, 11:26

super super bun...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute albe(fierte) cu sos alb