Puiul se curata bine de tuleie, se parleste la flacara, se spala si se usuca.
Condimentele se amesteca cu uleiul.
Intr-un castron se unge puiul bine cu amestecul de condimente pe toate partile si in interior, se acopera cu folie si se pune in frigider pentru cateva ore.
Se pune pe tzepusa de la rotisor, se leaga picioarele si se prind aripile sa nu se desprinda intimpul rotirii.
Se pune in cuptor la rotisor, se pune apa in tava de sub rotisor, se da drumul la rotisor si 50-60 minute stam si il admiram cum face piruiete si umple casa de un miros irezistibil.
Din cand in cand il ungem cu amestecul de condimente ramas.
Cand este rumenit bine, se scoate din cuptor, se scot tzepusele si este gata.
Se poate consuma cu orice garnitura, cu muraturi sau mujdei de usturoi.
Al meu nu a rezistat pana la poza cu el transat deoarece s-a rupt cu mana si s-a mancat cu paine calda si mujdei (dupa o ora de salivat in jurul lui era firesc sa dispara instantaneu).
Pofta Buna!