Pui la punga cu cartofi

de nadina73 in Pui, 8 Oct 2010 | 4857 vizualizari

 

Rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare 1,7 kg
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 punga pt fripturi
  • 1,5 kg cartofi
  • ulei
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga cu cartofi:

Se curata puiul si se taie in doua, se condimeteaza cu sare piper si vegeta, se pune in punga fara ulei si se prinde cu clema , iar cu o scobitoare se inteapa din loc in loc cu o scobitoare.

Se curata cartofii se taie in 4-6 (depinde cat de mari sant) se pun intr-un vas se condimeteaza cu sare si piper  si praf de usuturoi

Se unge o tava cu ulei dupa care se pun cartofii condimentati si se pulverizeaza cu o pompita ulei pe ei ,iar punga cu pui se pune in mijloc.Se da tava la cuptor acoperita  cu folie de aluminiu (pt a nu se usca prea tare cartofii)pentru 50 minute,dupa care se scoate tava se ia folia de aluminiu si se desface punga. Se taie si se mai da tava la cuptor pentru 20 minute petru a se rumeni frumos.

Se serveste cu mujdei....................nebunie nu alta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui – Multicooker