Medalion de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 27 Apr 2010 | 8658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g cascaval
  • ardei rosu
  • castraveti murati
  • boia de ardei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de pui:

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza(eu nu am avut rabdare sa-l las sa se raceasca)

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta de fulgi de porumb