Am tot poftit un pui grill ,si fiindca nu am grill la cuptor am ales intre pui pe sticla si pui la punga ,si am ales ultima varianta, a iesit super super bun. L-am imbalsamat bine cu un bait facut din suc de portocala, usturoi ,ulei de floarea soarelui si condimente apoi dupa ce a stat 1./2 ora asa imbalsamat l-am bagat in punga minune si tusti in cuptor cu el ...a iesit o bunaciune ..
Prima data am pregatit baitul pentru pui, am curatat usturoiul ,apoi l-am zdrobit cu presa de usturoi intr-un castronel l-am pus.
Am adaugat sucul de la cele 2 portocale, boiaua,sarea,piperul,vegeta si uleiul, le-am amestecat bine ,apoi cu o pensula de silicon am imbalsamat puiul si pe dinauntru si evident in exterior.
L-am lasat o jumatate de ora sa-si ia mireasma din mirodenii apoi l-am asezat intr-o tava in care am pus un pahar de apa si am introdus tava in cuptorul in prealabil incins la 220 grade.
Cind puiul s-a rumenit bine am considerat ca este gata . Am inchis cuptorul si am mai lasat puiul in cuptor pina s-a racit putin .
Apoi am desfacut punga l-am asezat pe un platou si puiul este gata de a fi servit cu garniturile aferente ,dupa gustul fiecaruia .
Pofta sa aveti !
1
Garniturile pentru pui dupa gustul fiecaruia