Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta

de aziz in Pui, 15 Mar 2011 | 3760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pasare feliat
  • 5 frunze varza chinezeasca
  • un ardei gras rosu copt la grill
  • o ceapa micuta un morcov
  • o pita
  • un cub unt
  • usturoi
  • dressing:
  • sucul de la ardei copt
  • sare
  • piper
  • otet dupa gust
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta:

se pune puiul la grill sarat si piperat si usturoiat.:) Ceapa o taiem pestisori si o punem la inabusit impreuna cu morcovul intr-o lingura de ulei. Adaugam varza chinezeasca rupta sau taiata. Luam de pe foc si adaugam ardeiul rosu taiat fisii(ardei care a fost copt in prealabil).

Pita se unge cu unt si usturoi si o punem la grill pina devine crocanta.

Dressing:uleiul se amesteca cu sucul de la ardei copt si cu otetul saram si piperam dupa gust turmam peste legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos Gorgonzola