Pui la cuptor

de ianculubita in Pui, 28 Ian 2014 | 6265 vizualizari

 

Un pui gustos si foarte simplu de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 3 linguri ierburi de Provence(busuioc,oregano,cimbru,rozmarin,maghiran,levantica,boia)
  • 1lamaie
  • 1capatana de usturoi
  • 1pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • 3-4cartofi
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Punem in tava puiul spalat,uscat,frecat cu mirodeniile amestecate cu sare si piper,prin interior si exterior,lamaia si cativa catei de usturoi punem in interiorul puiului,pe langa el cartofii curatati,restul de usturoi,morcovul,un pahar cu apa si vin;

punem capacul si lasam la cuptor 40min;

dupa acest timp,descoperim,intoarcem puiul si mai lasam 10min descoperit sa se rumeneasca.

Servim cu acritura de sezon.

TIPS-URI

1

daca aveti un pui destul de gras,nu mai e nevoie de ulei pentru pregatit

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit la temperatura joasa