Pui gustos (fara prajeli)

de Zamfira in Pui, 1 Iul 2012 | 12295 vizualizari

 

Meniu gustos si sanatos, fara prajeli.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • cartofi (pai)
  • condimente: curry, chili, busuioc, maghiran, oregano, chimen macinat, praf de usturoi, piper, sare
  • salata: rosii, castraveti, ceapa, otet, ulei de masline, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui gustos (fara prajeli):

Pregatim o tava de copt cu hartie cerata. 

Condimentam carnea si cartofii. Asezam carnea si cartofii pai (condimentati cu praf de usturoi, chili, sare si cateva picaturi de ulei de masline) si-i punem in tava.

pregatim salata: rosii, ceapa, castraveti, otet, ulei si sare.

Timp de coacere: 60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui gustos (fara prajeli)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

andutzel 1

03.07.2012, 05:33

nu se ard cartofii daca ii tin 60 minute la cuptor?

BuburuzaBubu 1

03.07.2012, 09:29

buun buun

Zamfira 1

03.07.2012, 21:55

draga andutzel...cartofii nu se ard...devin doar foarte crocanti - seamana cu cei prajiti.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi