O reteta de Pui cu Vitasia wok sauce indonesian foarte usor de preparat
Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm)
Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare.
Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime
Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii, la fel si ardeiul
Am pus uleiul la incins in wok, am adaugat usturoiul, apoi puiul, sare si piper. Cind s-a rumenit carnea, am adaugat telina si morcovul, la foc iute, 1-2 minute.
Am pus apoi continutul borcanului Vitasia Wok Sauce indonesia in wok si am mai lasat citeva minute pe foc.
Am servit pe pat de taietei. Acestia se fac in paralel foarte usor. Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga sare, iar cind apa fierbe se pun taieteii pentru 4-5 minute.
1
la prajire, pe linga usturoi se poate adauga si ghimbir ras, pentru a aroma uleiul