Pui cu Vitasia wok sauce indonesian (by Lidl)

de Bucataras in Pui, 29 Ian 2012 | 7243 vizualizari

 

O reteta de Pui cu Vitasia wok sauce indonesian foarte usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 125 grame taietei Vitasia Wok noodles de la Lidl
  • 1 borcan Vitasia Wak sauce Indonesia (490 gr)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras colorat
  • telina
  • ulei
  • piper sichuan (sau piper obisnuit)
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu Vitasia wok sauce indonesian (by Lidl):

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm)

Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare.

Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime

Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii, la fel si ardeiul

Am pus uleiul la incins in wok, am adaugat usturoiul, apoi puiul, sare si piper. Cind s-a rumenit carnea, am adaugat telina si morcovul, la foc iute, 1-2 minute.

Am pus apoi continutul borcanului Vitasia Wok Sauce indonesia in wok si am mai lasat citeva minute pe foc.

Am servit pe pat de taietei. Acestia se fac in paralel foarte usor. Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga sare, iar cind apa fierbe se pun taieteii pentru 4-5 minute. 

TIPS-URI

1

 la prajire, pe linga usturoi se poate adauga si ghimbir ras, pentru a aroma uleiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu Vitasia wok sauce indonesian (by Lidl)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras 1

31.01.2012, 12:33

Ioniiiix

Oana 1

31.01.2012, 21:17

Si mie mi-a placut cu sosul asta cel mai mult Iamiii!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:14

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si usturoi