Pui cu usturoi si lamaie

de Oana in Pui, 17 Iul 2009 | 23253 vizualizari

 

Carnea capata astfel o aroma deosebit de buna! E simplu de facut !

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe intregi de pui, cu tot cu piele
  • coaja de la o lamaie
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • legume la alegere, pentru garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si lamaie:

Coaja de lamaie se amesteca cu usturoiul dat prin presa si cu patrunjelul tocat fin. Pulpele de pui se spala si se dezlipeste pielea dar nu de tot, formandu-se un buzunar. Se umplu pulepele sub piele cu amestecul de lamaie, usturoi si patrunjel. apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru.

Separat, am pregatit un pat de legume format din 2 morcovi taiati betisoare, un dovlecel rondele, cateva ciuperci champignion, un ardei gras rosu taiat romburi si cativa cartofi taiati pe jumatate. Se condimenteaza si legumele cu sare si piper.

Pulpele de pui se aseaza desupra legumelor, apoi se adauga 2 pahare cu apa, se acopera tava si se lasa la cuptor pana se inmoaie legumele, apoi inca 10 minute fara capac, ca sa se rumeneasca frumos pulpele.

PS: Reteta am vazut-o mai demult la Mihaela

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor