Sufleu de cartofi cu pui

de Miha in Pui, 6 Mar 2012 | 9687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~1 kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • piper boabe
  • ienibahar boabe
  • coriandru boabe
  • foi de dafin
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • 4 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu pui:

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza.

Pieptul de pui se pune si el la fiert in apa in care am pus condimentele boabe, dupa gust. Dupa ce este gata, se taie cubulete.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile amestecate cu smantana si untul topit, usturoiul pisat, cartofii pasati si pieptul de pui cubulete. Se amesteca usor cu o spatula.

Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cascavalul ras si se da la cuptor la foc mediu spre mare pana se rumeneste usor deasupra.

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

babi5 1

06.10.2013, 21:00

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 11:57

mmm...ce bine arata

Bya Ralu 1

21.04.2014, 20:47

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui