Preparare pui:
Se topeşte untul, se pune apa şi se pune puiul bine spălat.
Se pune busuiocul şi se acoperă cu un capac.
Când carnea este aproape gata vom pune sare şi piper după gust.
Preparare sos:
Se pune untul la topit şi în untul încins punem ceapa verde la călit, tocată mărunt.
Când ceapa s-a înmuiat punem pasta de soia şi brânza topită.
Se adaugă şi busuiocul iar când dă în clocot, adăgăm sarea şi piperul. Toate se pun după gust.
Preparare ravioli:
Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se unge un vas cu uleiul de măsline. Se pun jumătate din paste, se pune brânza topită cu puţină sare iar deasupra radem caşcavalul.
Se lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul de deasupra.
Pe o farfurie se aşează pastele de la cuptor, puiul iar peste pui turnăm sos.
Se serveşte cald.
Poftă bună!