Se taie o ceapa juliene, morcovul rondele si se pun la calit in putin ulei intr-o cratita. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie morcovul si scade apa. Se toarna 300ml bulion, sucul din compot si se lasa sa fiarba cateva minute. Separat se amesteca faina cu restul de bulion dupa care se toarna in tigaie amestecandu-se sa nu faca cocoloase. Se mai adauga ketchupul dupa care se condimenteaza in funtie de gustul fiecaruia, dar trebuie sa iasa sosul dulce-acrisor.
Intre timp se pune intr-o tigaie 2-3 lg ulei la incins si carnea taiata fasiute la prajit. Se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce a inceput sa prinda culoare turnam sosul obtinut peste carne. Lasam sa dea cateva clocote, iar spre final se adauga ananasul taiat bucatele mici, boabele de porumb si cealalta ceapa taiata juliene. Se mai lasa doua trei minute si dam deoparte.
Se serveste cu orez simplu. Pofta buna!