Pui cu sos de mustar

de luminita20_2006 in Pui, 4 Feb 2011 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • -3 linguri   mustar
  • -200 ml smantana
  • -100 ml vin alb sec
  • -100 ml apa
  • -piper
  • -sare
  • -coriandru
  • -ulei masline  
  • garnitura:
  • cartofi natur 
  • amestec legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de mustar:

Pulpele de pui se spala si se usuca pe un prosop. Se incinge ulei in tigaie se prajesc pulpitele ata cat sa prinda o crusta se toarna dupa aceea vinul si apa se condimenteaza si se lasa sa fiarba, cand sunt aproape gata se amesteca mustarul cu smantana si se toarna peste ele . Se lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc.  Se serveste cu ganitura de cartofi natur si amestec de legume. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui, rapida