Pui cu salvie

de Miha in Pui, 17 Iun 2010 | 6487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 lingurita salvie uscata
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie:

Pieptul de pui se taie in 2 pe lungime. Fiecare fileu obtinut se acopera cu o bucata de folie alimentara si bate cu ciocanul de snitele. Se unge fiecare bucata de carne cu ulei de masline, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se presara cu salvia uscata. Se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pentru jumatate de ora.

Faina se pune intr-o farfurie, apoi tavalim carnea pe ambele parti.

Untul il topim intr-o tigaie si punem carnea la prajit. O rumenim usor pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si salvie proaspata, cateva frunze. Salvia uscata aromatizeaza mult mai puternic decat cea proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]